30 озброєних людей сьогодні вранці, 17 січня, прийшли в офісі «Росток-Холдингу» та заблокували його. Через це спалахнула потужна сутичка, внаслідок якої поранено кількох людей.

Як повідомляє «Стопкор», озброєні чоловіки барикадами з меблів заблокували усі входи в холдинг.   на підприємство, збудувавши барикади з меблів.

Під час спроби потрапити до приміщення представник власника підприємства отримав сильне ушкодження руки. Його забрали до лікарні.

Видання зазначає, що схожа ситуація відбулась

2 січня на підприємстві "Росток-Холдингу" у Глухові. Тоді невідомі зі зброєю також заблокували вхід представникам компанії на територію ТОВ "Шалигінське". Адвокати викликали поліцію та написали заяву.

А 29 грудня у київському офісі ТОВ "Росток-Холдинг" з'явилися представники Агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА). Серд них активісти впізнали люстрованого прокурора Антона Шпіра, який представляє інтереси скандально відомого агрорейдера Лесі Софієнко.

Керівництво "Росток-Холдингу" впевнене, що за цими атаками стоїть кримінальний авторитет Яків Грибов. На сайті агрокомпанії опублікували офіційну позицію її дирекції щодо рейдерського захоплення фірми.

Вона призвела до того, що на початку жовтня підприємства агрохолдингу у Глухові Сумської області залишилися без електроенергії та газу, на полях гинув зібраний урожай, а також був ризик появи місць займання і в результаті — спалаху екологічної катастрофи. За всім цим стояв комерсант Яків Грибов. Рейдери поставили підприємства "Росток-Холдингу" на межу виживання.

Формальною причиною атаки на холдинг стала заява в поліцію одіозного Грибова. Зазначимо, що він "прославився" не тільки тим, що володіє відомим горілчаним брендом, але і великою любов'ю до країни-агресора — Російської Федерації та підтримкою її глобальних геополітичних проектів.

ІА "Вголос": НОВИНИ