На Миколаївщині жінка, яка хворіє на психічні розлади, жорстоко вбила свого чоловіка, а тіло викинула у Південний Буг.

Про це інфомують «Миколаївські вісті».

Згодом тіло виявили чоловіка у річці у мікрорайоні Матвіївка. Труп знайшов рибак і сповістив у поліцію.

Слідчо-оперативна група з’ясовувала обставини смерті чоловіка. На тілі потопельника виявили чотири шрами, а в животі - невелику рану.

Також фахівці знайшли свідків, які напередодні виявлення тіла чули на річці шум моторного човна і чиїсь збуджені голоси.

Незабаром вдалося з'ясувати особу вбитого чоловіка. Ним виявився 45-річний Дмитро, житель Миколаєва.

Слідчі завітали до його дружини, яка перебуває на обліку в міському психоневрологічному диспансері. Сусіди розповіли, що вона часто влаштовувала загиблому скандали.

Також жінка вважала себе великою художницею і невизнаним генієм, малювала картини. Чоловік порадив більше часу приділяти двом їхнім дочкам.

Під час обшуку у квартирі знайшли її верхній одяг у плямах, схожих на засохлу кров. Експертиза підтвердила, що це кров її чоловіка.

Під час розслідування також встановили, що подружжя вирішило виїхати до Ізраїлю. Для чого почали збирати необхідні документи.

Однак жінка затаїла образу на свого чоловіка. Коли трапилась відповідна для неї нагода,  у підвалі будинку, де заховала гвинтівку, трьома пострілами вбила Дмитра. Потім ножем відрізала голову, запакувала у пакет, вивезла і викинула в річку.

Згодом дочки запитали, куди дівся батько. Спочатку мати брехала їм, що їх батько на заробітках. Згодом сказала, що поїхав в Ізраїль і згодом вони теж поїдуть туди.  

Як писав «Вголос», Загорнули в пакет: на дачі знайшли розчленоване людське тіло (фото).

ІА "Вголос": НОВИНИ