Журналіст телеканалу 1+1 Сергій Іванов заявив, що не буде брати участь у дострокових парламентських виборах.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Так, я отримав пропозицію балотуватися за мажоритаркою від партії «Слуга народу». Я дуже вдячний за довіру, за пропозицію, я розумію, що шанс перемогти - дуже високий, але вимушений відмовити з дуже простих причин», - зазначив Іванов.

Серед причин він вказав на те, що рішення про балотування  «абсолютною більшістю голосів не схвалила моя сім‘я».

«Я не можу дозволити собі депутатство суто матеріально, оскільки не маю достатньо накопичень або бізнесу, щоб наступні п’ять років не залежати ні від кого. Як це не прикро, але політика в Україні залишається прерогативою багатих. Вижити в столиці за 30 тис. грн депутатської зарплати, маючи сім‘ю і літніх батьків, дуже складно. Я не можу назвати себе бідною людиною, але ми досі не придбали власного житла, дитині цього року вступати до університету, плюс постійна оренда тягне купу грошей. Мені не дуже приємно про це говорити, але це принаймні щиро. Обмеження, пов‘язані з виконанням депутатських повноважень, не дозволять мені додатково заробляти, а порушувати закон я не хочу», - додав журналіст.

Як писав «Вголос», нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що до списку партії «Слуга народу» увійшла молода столична тусовщиця Ірина Панченко. 

ІА "Вголос": НОВИНИ