Троє представників фракції «Слуга народу» давали майже одночасно коментарі ефірі NTA. І їхні покази щодо процедури відсторонення з посади голови Верховної Ради Дмитра Разумкова не збігаються.

На таке в ефірі проєкту “Говорить Великий Львів” на телеканалі NTA звернув вагу Віктор Біщук, телеведучий і журналіст.

«Федір Веніславський говорив, що процедура відсторонення пана Разумкова відбувалася без порушень регламенту.

Юрій Камельчук визнає, що порушення таки були. А ось пані Людмила Буймістер і взагалі говорить, що порушень було достатньо багато! Ви якось узгодьте в фракції між собою, якщо ще збираєтесь разом. Тому що відповідальність будете нести всі разом», - дав пораду Віктор Біщук

Нагадаємо, як писав Вголос, відставку Разумоква оцінюють по різному. Ексспікер Верховної Ради та лідер ВО «Свобода» у Львівській міський раді Руслан Кошулинський називає такий крок президента Зеленського спробою прибрати занадто незалежного політика, а відтак й потенційного конкурента за владу. 

З іншого боку, народний депутат від «Європейської Солідарності» Олег Синютка припускає можливість спланованого оточенням Зеленського політичного ходу, який полягає у створенні «придворної» опозиції до президента на чолі з Дмитром Разумковим. . 

ІА "Вголос": НОВИНИ