Нардепа Євгена Шевченка виключили з партії «Слуга народу».

Про це заявив на сторінці в соціальних мережах народний обранець Олександр Качура.

Качура зазначив, що секретаріату фракції «СН» вдалося зібрати достатню кількість голосів для того, щоб виключити Шевченка з партії.

Нагадаємо, раніше видання «Слово і діло» повідомляло про те, що 20 квітня нардеп Євген Шевченко приїхав у Білорусь, щоб зустрітися з невизнаним Україною президентом Олександром Лукашенком.

Згодом стало відомо, що Шевченко сам вирішив зустрітися з білоруським політиком. У Зеленського назвали візит Шевченка його особистою ініціативою, яка не має жодного стосунку до партії. Нардепа ніхто у Білорусь не делегував.

У Lb.ua зазначили, що під час зустрічі народний обранець зробив гучну заяву. Він наголосив, що орієнтовно 36 % хотіли б бачити Лукашенка своїм президентом.

«Мене багато хто може звинуватити, ніби я говорю за весь український народ, але я знаю, і соціологія це показує, що українці люблять білоруський народ. Я просто висловлюю думку цих людей. Не кажу, що це більшість або меншість, але їх дуже багато. Соціологія показує, що на сьогоднішній день 36% українців хотіли б бачити вас, Олександр Григорович, своїм президентом», - сказав Шевченко.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ