У четвер, 4 червня, в Офісі Генпрокурора триває координаційна нарада правоохоронних органів. Про це інформує пресслужба відомства.

Зокрема, зібралися представники СБУ, МВС та ОГПУ. Нарада відбувається під головуванням Генерального прокурора Ірини Венедіктової.

Зазначається, що у нараді беруть участь:

▪️ міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, ▪️ голова СБУ Іван Баканов, ▪️ міністр юстиції Денис Малюська, ▪️ в.о. Директора ДБР Олександр Соколов, ▪️ голова Національної поліції Олександр Клименко, ▪️ начальник Військової служби правопорядку в ЗСУ Ігор Криштун, ▪️ уповноважений ВРУ з прав людини Людмила Денісова, ▪️ голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко, ▪️голова Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню Микола Гнатовський, ▪️ керівники структурних підрозділів Міністерства оборони, Державної фіскальної служби, Міністерства охорони здоров’я, а також представники Офісу Ради Європи в Україні та міжнародних організацій.

«Мова йтиме про стан протидії катуванням працівниками органів правопорядку, а також нелюдське та таке, що принижує гідність, поводження і покарання», - повідомили в ОГПУ.

Як писав «Вголос», у Кабміні нові кадрові призначення, стало відомо, хто відповідатиме за інтеграцію з ЄС.

ІА "Вголос": НОВИНИ