Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич скерував звернення заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірині Маруняк щодо проблемної ситуації з реорганізацією руху, яка склалась на вул. Котляревського.

Про це Зінкевич повідомив у своєму «Фейсбуці».

«Пів року міська влада ігнорує рішення комісії безпеки руху! В грудні 2018 року Міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про зміну організації дорожнього руху по вул. Котляревського. 4 грудня 2019 року комісія безпеки дорожнього руху (КБДР), опираючись на гостро аварійну ситуацію та створену закоркованість вул. Горбачевського, Генерала Чупринки, Сахарова через зміну напрямку руху на вул. Котляревського, дослухалась до масових звернень громадян в тому числі на Гарячу лінію та колективні звернення мешканців прилеглих районів, та прийняла рішення про скасування зміни напрямку руху по вул. Котляревського. Попри те, Франківська районна адміністрація дане рішення не виконала, а чергове засідання КБДР 29 січня 2020 року прийняли рішення про виїзну нараду, заплановану на 6 лютого 2020 року», - зазначив Зінкевич.

Відтак у зверненні депутат детально описав усі проблеми (у тому числі і кілометрові корки), з якими через бездіяльність міської влади змушені миритися львів’яни.

ІА "Вголос": НОВИНИ