У вівторок, 17 серпня, зранку у Львові вирувала негода. Внаслідок буревію та дощу повалено чимало дерев. Незначних пошкоджень зазнали дахи кількох житлових будинків.

У пресслужбі Львівської міської ради розповіли про наслідки сильного дощу та вітру.

Унаслідок негоди впало кілька дерев, є багато поламаних гілок. Від мешканців міста на Гарячу лінію не надходило інших критичних звернень.

Дерева впали у Залізничному, Галицькому та Шевченківському районах Львова. Підтоплень не зафіксовано, є два звернення про незначні пошкодження дахів.

Громадський транспорт курсує без жодних обмежень. З метою безпеки під час дощу на 20 хвилин знеструмили мережу електротранспорту.

Станом на 9 ранку ситуація змінилась. У ЛМР додали, що повалено 27 дерев - 18 у парках та 9 по місту. Тимчасово підтопило вулицю Ряшівська-Городоцька, поламано 15 гілок дерев. Одна гілка зачепила автомобіль. У парках Івана Павла ІІ, Скнилівському і Стрийському повалено по 3 дерева. У парках Піскові озера, Високий замок, Личаківський і Левандівський повалено по 2 дерева, у парку Левандівське озеро повалено 1 дерево.



Внаслідок шквального дерева впало також кілька дерев у парку Культури. Про це повідомили на офіційній сторінці адміністрації парку в Facebook. Наразі робота кількох атракціонів парку тимчасово призупинена. 



Як повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич, внаслідок буревію також впала стіна на місці будівництва нового офісного центру за адресою проспект Чорновола 166.

 

Як писав «Вголос», рятувальники попередили про різке погіршення погоди на Львівщині. На території Львівської області 17 серпня очікуються грози, місцями значні дощі, град. Під час гроз подекуди шквали 17 – 22 м/с.

Нагадаємо, сьогодні у Львові, Рудному та Брюховичах не буде світла. Перелік вулиць.

ІА "Вголос": НОВИНИ