Всім чотирьом учасникам злочинного угрупування, яке спершу труїло, а потім грабувало заробітчан на вокзалах Львова, вручили повідомлення про підозру.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура.

Відомо, що підозрювані загалом здійснили 18 таких нападів і заволоділи коштами та майном потерпілих на загальну суму 680 тисяч гривень.

Всіх учасникам злочинної схеми затримали та обрали запобіжний захід у вигляді перебування під вартою.

Нагадуємо, у березні цього року правоохоронці затримали 4 чоловіків, які на територіях вокзалів Львова знайомилися з громадянами, які повернулися в Україну із заробітків, входили у довіру, пропонували безкоштовно підвезти до місця їхнього призначення, а по дорозі пригощали алкоголем. Так, у напої вони підсипали отруйний препарат, а тоді, коли заробітчанини втрачали свідомість, вони забирали їх особисті речі та гроші і залишали потерпілих на узбіччі.

Наразі проводиться досудове розслідування.Його здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області та оперативний супровід – управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області.

[media=123971,123973,123976]

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ