Журналісти отримали фотознімки секретного окупаційного «мера» Херсона Олександра Кобеця. Його обличчя російські окупанти тримали в секреті.

Окупаційний «мер» Херсона Олександр Кобець не показує обличчя публічно, його сторінок у соцмережах не знайти, і навіть на пропагандистських відео він не з’являється. Журналісти Bihus.Info отримали фото Кобеця з власних джерел.

За даними джерел видання, Кобець поспішно виїхав з Києва 7 березня цього року на автомобілі МЕRСЕDЕS-ВЕNZ С з номерами AA8332CO, зареєстрованим на його дружину Ганну Кобець.

На пасажирському сидінні разом з Олександром Кобецем був ще один чоловік. За інформацією редакції, він підсів у авто до Кобеця на виїзді з Києва, а дружина пересіла на заднє сидіння.

Про те, що Кобець виїхав з Києва саме 7 березня раніше повідомляв Центр журналістських розслідувань, кореспондент якого побував у київському будинку по вул. Оболонській, де мешкав Кобець.За даними джерел Bihus.Info, того дня Кобець попрямував на захід України, а 15 березня виїхав з країни через ПП «Ужгород». Він зміг перетнути кордон як особа старше 60 років (йому 62).

Нагадаємо, перегрупування російських військ на Херсонщині та в окупованих районах Запорізької області, а також будівництво додаткової лінії оборони свідчать про намір росії закріпитися на цих територіях.

ІА "Вголос": НОВИНИ