Українські політики не так часто говорять про те, де навчаються і чим займаються їхні діти. Однак багато хто з них став вже зовсім дорослим.

Як виглядають дорослі діти Олега Ляшка, Володимира Гройсмана та інших політиків, йдеться в матеріалі «Обозреватель».

Влада Ляшко

Влада – дочка лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка і його дружини Росіти Сайранен. Дівчині 17 років. У багатьох інтерв'ю Олег Ляшко і його дружина говорили про те, що Влада – їх спільна дочка. Однак у деклараціях політика дівчинка вказана як Горбенко Владислава Віталіївна.

Як видно на фото з соцмереж, дівчина вже вміє стріляти.

Олександр Аваков

Син Арсена Авакова Олександр закінчив Харківський національний університет імені Каразіна за спеціальністю «фінанси». Займається бізнесом. Чоловікові 31 рік.

Повідомляється, що у серпні 2014 Олександр Аваков пішов добровольцем в батальйон спецпризначення МВС «Київ-1». Займався поставками всього необхідного для солдатів і супроводом артистів для виступів перед бійцями. 17 лютого 2015 звільнений у запас.

Юлія, Христина і Давид Гройсман

Колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман разом з дружиною Оленою виховують трьох дітей: Юлію, Христину і Давида.

Старша, 28-річна Юлія, яка є дочкою Олени Гройсман від першого шлюбу, за інформацією ЗМІ, працює у Великобританії і навіть отримала там посвідку на проживання.

Молодша, 19-річна Христина, недавно стала співвласницею торгового центру у Вінниці. Синові Гройсмана Давиду зараз 8 років.

Сини Луценка

У екс-генпрокурора Юрія Луценка та його дружини, екс-депутата Ради Ірини Луценко двоє дітей: сини Олександр (1989 року народження) і Віталій (1999). Старший син вже два роки як одружений.

Молодший син Луценка, Віталій, в 2017-му закінчив гімназію імені Лесі Українки №117 і вчиться в Київському інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка.

Діти Дмитра Яроша

У колишнього депутата Верховної Ради і лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша – троє дітей. Сім'я проживає в Дніпропетровській області, звідки родом і сам Ярош.

Старшій дочці Насті – 26 років, середущій, Ірині, – 22, а синові Дмитру – 10 років. Обидві доньки Яроша – активістки «Правого сектора».

Як писав «Вголос», уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба разом зі своїми двома синами потрапив в аварію і знаходиться в реанімації у важкому стані.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ