[media=144758,144759,144760,144761] 

«Київ оперативний» публікує у Facebook відповідні фото та відео.

У повідомленні також йдеться, що чоловік разом з другом вирішив відвідати один із нічних клубів, проте охоронці закладу відмовили компанії, адже молодики перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.

 

«Хлопці так просто не здалися – почали грубіянити, ображати і намагалися перейти в кулачний бій з охороною. Охоронці викинули їх за двері та натиснули тривожну кнопку поліції охорони. Коли на місце прибули поліцейські, п'яні вже сиділи в авто та намагалися виїхати з місця. Почалася гонитва, під час якої екіпаж поліції охорони потрапив у ДТП. Тоді правоохоронці вибігли зі службового авто і побігли за автомобілем. Наздогнали та вказали на зупинку» , – пишуть журналісти.

За їхніми словами, опісля чоловік зупинився та пересів у авто охорони.

«Тут почався головний цирк: «мужики, я свій» , «та, ти взагалі знаєш кого зупинив» (дістаючи свою ксиву з кишені), «та тобі завтра», «помножу тебе на нуль», «сюди дивись» тощо. За декілька хвилин на підмогу під'їхав екіпаж патрульної поліції, який і зафіксував відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння», – вказано у повідомленні.

На фото, яке виклав ресурс, видно, що зловмисник показав посвідчення радника голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Віталія Рябцуна. Також на фото можна побачити шприц.

ІА "Вголос": НОВИНИ