Зокрема, змінено термін дії дозволу для перетину через лінію зіткнення через лінію зіткнення на Донбасі у межах Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє МінТОТ та  Служба безпеки України.

Зокрема набули чинності такі зміни: - заяви які будуть подані з 28.03.2019 року набувають строк діїї «без обмеження терміну дії» - заяви які переподаються з 28.03.2019 року набувають строк діїї «без обмеження терміну дії» - заяви які вже подані та оброблені до 28.03.2019, мають термін дії 1 рік, після закінчення терміну дії, їх можно буде переподати зі строком діїї «без обмеження терміну дії»

У відомстві нагадали, що для продовження строку дії раніше наданого дозволу необхідно здійснити наступні кроки: - Авторизуватися на ресурсі  https://urp.ssu.gov.ua/ під своїм логіном і паролем. - У розділі «Історія поданих заяв» знайти відповідну заяву і натиснути «Переподати» та, керуючись підказками, переподати заяву, скорегувавши (за необхідністю) особисті дані. Примітка:

- переподати заяву може лише особа, яка її зареєструвала;

- кнопка «Переподати» активується за 2 місяці до закінчення строку дії дозволу;

- заяви, які не були переподані до закінчення встановленого терміну дії дозволу, будуть видалені.

Також у МінТОТ радять будьти уважними при внесенні особистих даних та перевіряти їх достовірність! Користуйтеся спливаючими підказками при оформленні.

Користувачам звертають увагу, що заяви які ще не пройшли перевірку можуть бути відредаговані тільки особою, яка їх вводила.

Використання не дійсних атрибутів доступу більше 5 разів призведе до блокування IP-адреси користувача.

ІА "Вголос": НОВИНИ