За відповідне рішення проголосувало 45 депутатів Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

Залишок коштів спеціального фонду в сумі 100 600 грн, які надійшли в порядку відшкодування втрат с/г виробництва, спрямували на виконання ухвали міської ради від 08.06.2017 № 2059 «Про проведення нормативної грошової оцінки земель міста Львова».

«За рахунок видатків, передбачених на коригування міжбюджетних трансфертів, пропонується збільшити  видатки на суму 1 737 200 грн., у тому числі: управлінню адміністрування послуг - на 984 300 грн для забезпечення безперебійної роботи територіальних підрозділів Центру надання адміністративних послуг з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон та у зв’язку з відкриттям нового підрозділу ЦНАП у мікрорайоні Рясне; Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю - на 654 200 грн. для оплати праці та нарахувань на зарплату до кінця п.р., у  тому числі на оплату праці 536 200 грн.;  департаменту фінансової політики - на 80 000 грн. на доробку програмного продукту «Єдина інформаційна система управління бюджетом» у зв`язку з реорганізацією системи; департаменту житлового господарства та інфраструктури - на 18 700 грн для оплати електроенергії до кінця поточного року у зв`язку із збільшення потужності електричного устаткування в орендованому приміщенні на вул. П.Дорошенка.

На виконання рішень судів збільшили видатки  управлінню капітального будівництва на суму 507 000 грн, у тому числі:  410 800 грн на виплату заробітної плати працівникам за червень-липень поточного року, 89 500 грн – нарахування на зарплату та 6 700 грн судового збору за рахунок зменшення видатків, передбачених виконавчому комітету Львівської міської ради на виконання рішень судів», - зазначив директор департаменту фінансів Львівської міськради Олег Іщук.

Видатки загального фонду міського бюджету м. Львова в сумі 2 582 300 грн, передбачені управлінню транспорту на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян, пропонується передати в бюджет розвитку на «Внески до статутного капіталу суб`єктів господарювання» (ЛК АТП № 1) у зв`язку із втратою чинності договору «Про проведення розрахунків з компенсаційних виплат» (не відбувся тендер);

Видатки бюджету розвитку в сумі 40 000 грн, які були передбачені на капітальний ремонт дошкільних закладів освіти, депутати передали в загальний фонд бюджету для оплати послуг та поточний ремонт дошкільних установ м. Львова.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ