[media=143447,143448,143449,143450,143451] 

У США хворий на ВІЛ чоловік заявив, що не помре людиною, а стане рептилією. З цією метою він спершу змінив стать, потім імплантував на голові роги та покрив тіло татуюванням у вигляді луски. Про це повідомляє ТСН за даними Daily Mail.

Чоловік, який захворів на ВІЛ у 1997 році, вирішив, що до кінця життя перевтілиться у дракона. Спочатку він змінив стать і став жінкою – Євою Тіамат Медузою. Потім транссексуал видалив вушні раковини, пофарбував білки очей у зелений колір, роздвоїв свій язик, встановив роги та покрив усе своє тіло татуюванням у вигляді луски. Таке перевтілення коштувало американцю близько $ 60 тис.

Наразі Єві 56 років і вона почувається цілком щасливою. Транссексуал каже, що це «найважливіша її подорож у житті». Також жінка зазначила, що вона як ніхто знає по-справжньому, як це постійно бути у центрі уваги.

«Перед моєю трансформацією я була віце-президентом одного із найбільших банків США, згодом покинула роботу, тому що дізналась, що є ВІЛ-позитивною, злякалась, що можу померти. Саме тоді я вирішила, що прийшов час змінюватись, захотіла не виглядати, як людина. Я людина і рептилія», – розповіла жінка.

Єва зазначила, що причиною, чому вона прокидається вранці і продовжує жити, є бажання трасформації.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ