Повернення Російської Федерації до Великої вісімки дійсно варто боятися.

Про це в ефірі ток-шоу «Говорить ВЕЛИКИЙ Львів» сказав новообраний народний депутат України від «Європейської солідарності» Микола Княжицький.

«Про те, що існує змова чи співпраця Російської Федерації та певної частини оточення Дональда Трампа, для мене було очевидним. Всі ці люди разом боролися проти суб'єктності України, зокрема проти президента Порошенка на президентських виборах і на парламентських за велику перемогу »Слуги народу«. Саме тому вони хотіли огранізувати зустріч Трампа та Зеленського вже після парламентських виборів, щоби він мав як виконати те, що обіцяє», - зазначив нардеп.

Втім, за словами політика, є й багато інших небезпек.

«Ми бачимо, що відбувається в Італії. Розпадається Уряд, до влади може прийти проросійська партія, яка теж буде голосувати за зняття санкцій з Росії. І позиція Макрона теж не є випадковою. Моя знайома журналістка, яка працює в Парижі, недавно процитувала французького посадовця: »Якщо ви самі себе не хочете захищати, то чому вас захищати маємо ми?« Але є і багато інших факторів. Ті самі жовті жилети, як писала міжнародна преса, керувалися росіянами. А перемога Ле Пен на виборах до Європарламенту...Тобто позиція Макрона є дуже слабкою. Дуже багато французьких керівників, колись Саркозі, а тепер Макрон, приходячи до влади на антиросійських гаслах, ставали проросійськими. Тому нам варто цього боятися», - пояснив Княжицький.

ІА "Вголос": НОВИНИ