В одній зі шкіл у Кривому Розі троє дівчат жорстоко познущалися над своєю одноліткою і зняли це на відео.

Про це інформує ТСН з посиланням на місцевого активіста і блогера Олексія Таймурзіна, який поділився цим відео на своїй сторінці у Facebook.

Цей випадок трапився на території школи №15 у Дзержинскому районі Кривого Рогу 26 лютого.

Зокрема на відео видно, як дівчину змусили стати на коліна і просити пробачення у своїх кривдниць. Проте одна з них відповіла, що не пробачає і почала завдавати ударів потерпілій. Згодом до неї долучилися ще двоє. Вони повалили дівчину на землю і почали бити по всьому тілу. У неї випав телефон.

Змусили стати на коліна і просити пробачення, а потім побили: у Кривому Розі школярки жорстоко познущалися над ровесницею (УВАГА! На відео присутня нецензурна лексика)

Все це фіксували на відео інші підлітки, які були учасниками знущання над дівчиною.

Блогер закликав батьків, адміністрацію школи та відділи освіти відреагувати на цей інцидент. Пост із цим відео вже спричинив до шквалу негативних коментарів від обурених користувачів соцмереж.

Що було далі?

Повідомляється, що конфлікт між дівчатами стався через хлопця.

Після побиття дівчина у сльозах повернулася додому. Разом з матір'ю вони вирушили до поліції, щоб написати заяву на кривдниць.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисні легкі тілесні ушкодження).

Слід зауважити, що внаслідок побиття у школярки почалася нудота і сильний головний біль. Тому мати відвезла її до лікарні.

Наразі потерпіла перебуває у неврологічному відділенні. У неї підозрюють струс мозку.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ