Сьогодні, 21 лютого, Львівську область не знеструмлюватимуть.

Про це повідомили у Львівобленерго.

Починаючи з 12 лютого у Львові та області не впроваджують графік погодинних відключень, зважаючи інформацію НЕК «Укренерго» про потужність споживання.   
  
Наразі дефіцит потужності в енергосистемі відсутній. Електростанції виробляють достатньо електроенергії, щоб покрити споживання, повідомляє НЕК «Укренерго».   
  
Нагадування про ситуацію з електропостачанням відтепер щодня публікуватиметься на сторінці «Гаряча лінія »Львівобленерго" та сайті компанії.    
  
У разі суттєвих змін — впровадження графіків чи інше, така інформація з'явиться на головній сторінці «Львівобленерго» у Facebook та всіх офіційних ресурсах компанії.    
  
Зверніть увагу, якщо за певною адресою відсутня електроенергія, це пов'язано з іншими причинами: вихід з ладу кабелю чи аварійне пошкодження мереж, у тому числі через негоду, яке трапляється і в мирний час; ремонтні роботи, які планово проводять протягом всього року для підтримки електромереж у належному стані та інше.     
  
Дізнатись про причини відсутності електроенергії Ви можете на сайті loe.lviv.ua у розділі «Чому немає світла (https://poweroff.loe.lviv.ua/)» з допомогою пошуку наявних відключень, або з допомогою чат-ботів «Львівобленерго» у Viber/Telegram (https://loe.lviv.ua/ua/viber_telegram).

Читайте також у «Вголосі»: у Львові прощаються з бійцем 125 бригади тероборони.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ