Якщо під час проведення національного мультитесту сирени сповістять про повітряну тривогу, то всі учасники тестування повинні будуть сховатися в укритті.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. 

За його словами, під час повітряної тривоги проведення мультитесту тимчасово зупиниться. А всі учасники повинні піти в укриття. 

Якщо тривога триватиме менш ніж годину і 15 хвилин, то абітурієнтам дозволять повернутися в аудиторії та продовжити тестування. 

Але якщо тривога триватиме довше, то результати анулюють, а вступники складатимуть тест під час додаткової сесії.

Якщо ворог потривожить майбутніх студентів і під час другої зміни основної сесії, то після оголошення відбою вступники зможуть повернутись та продовжити тестування з того місця, де закінчили, не залежно від того, як довго тривала тривога.

Основну сесію НМТ на Львівщині проведуть у 13 містах. Щоб все відбулося як належить, дбають регіональний центр оцінювання якості освіти, департамент освіти і науки Львівської ОДА, Нацполіція, ДСНС, Львівобленерго та інтернет-провайдери.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», до 12 липня усі учасники мультитесту повинні були підтвердити свою участь у тестуванні. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ