Під час відвідин окупованого Криму президент Росії Володимир Путін зробив візит в Академію хореографії в Севастополі, де своєю витівкою викликав неоднозначну оцінку в мережі.

Спілкуючись із дітьми, він театрально опустився на одне коліно і поцілував руку маленькій балерині.

Відео опублікував російський пропагандист Дмитро Смирнов на своїй сторінці у Twitter і підписав його: ««Мадмуазель»: Путін, юна балерина і галантність».

[embed]https://twitter.com/dimsmirnov175/status/1161535435446935552[/embed]

Російські ЗМІ назвали Путіна галантним лицарем, а його поведінку джентльменською. Однак користувачі мережі не оцінили оспіваний російськими медіа жест очільника Кремля.

Його вчинок засміяли і назвали мерзенним і лицемірним. Також засудили його часті візити до дітей, які деяким здаються підозрілими і просто показово театральними. Інші ж просто назвали його «старим педофілом».

«Знову слинявий дід лізе зі своїми поцілунками до чужих дітей», «Неприкрита тяга» до дітей «людожера» Путіна. Його аж коробить від дотику до дітей», «Виглядає це все бридко»,«Юна балерина і педофіл»,«Старий Козлодоєв! То в пупок, то в руку-ізвро»,« Знову лізе до дітей», «Педофілу пофіг на Сибір», – пишуть вони.

Нагадаємо, що Путін 10 серпня відвідав окупований Крим, де взяв участь у міжнародному байк-шоу «Тінь Вавилона», організованому мотоклубом «Нічні вовки».

Напередодні Посольство Сполучених Штатів Америки назвало неприйнятним відвідини 10 серпня президентом Росії Володимиром Путіним окупованого Криму.

ІА "Вголос": НОВИНИ