Житель Буковини отримав 2 роки в'язниці за систематичні знущання з дружини. Чоловік постійно ображав, погрожував побити та знущався з жінки в присутності дітей. Останній раз потерпіла викликала поліцію через те, що чоловік почав погрожувати її побити, не зважаючи на те, що вона вагітна.

Про це повідомляє прокуратура Буковини.

Правоохоронці неодноразово виїжджали в багатодітну сім’ю і фіксували агресивну поведінку чоловіка. В родині виховується семеро дітей, однак чоловік під дією алкоголю постійно сварився з дружиною, погрожував її побити та знущався.

У січні 2024 року жінка черговий раз викликала поліцейських до агресивного чоловіка. Вона була вагітна восьмою дитиною, а агресор знову накинувся на неї з образами. Після реєстрації факту вчинення домашнього насильства, правоохоронці запропонували потерпілій переїхати разом з дітьми на реабілітацію до міжнародного кризового центру матері та дитини «Місто Добра», який діє в Чернівцях.

Під час судового розгляду прокурор довів, що неодноразово засуджений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, систематично ображав нецензурними словами свою дружину, залякував, принижував та погрожував їй фізичною розправою.

За публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької суд визнав 37-річного місцевого жителя винним у вчиненні домашнього насильства. Чоловіка засудили до 2 років позбавлення волі. На вирок суду можна подати апеляційну скаргу.

ІА "Вголос": НОВИНИ