У фіналі збірна України «насухо» перемогла турецьку команду – 6:0

Чемпіонат Європи зі стрільби з лука в приміщенні у словенському Лашко ознаменувався двома визначними успіхами українських спортсменок – перемогами в командній першості та серед молодіжних складів U-21.

Про це повідомила пресслужба управління спорту Львова. Команда дівчат у складі львів’янки Вероніки Марченко, Анастасії Павлової з Нової Каховки і сумчанки Поліни Родіонової здобули золоті медалі у командній першості.

У фіналі змагань наші дівчата не залишили жодного шансу на перемогу команді Туреччини – 6:0.

Чемпіонками Європи у командних змаганнях також стала і збірна України U-21. У складі команди виступали львів’янки Дзвенислава Черник, Жанна Наумова і сумчанка Дарія Коваль. У фіналі дівчата переконливо перестріляли збірну Італії – 6:0.

Бронзову медаль для України у командних змаганнях U-21 здобув львів’янин Олександр Панциру. Команда хлопців (Олександр Панциру, Олександр Криворучко, Микита Дуняшев) у матчі за третє місце перестріляла Італію – 5:3.

Нагадаємо, що наприкінці січня завершився чемпіонат світу з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з інвалідністю. У змаганнях брали участь 32 команди різних країн. Золото у лижній змішаній мікс-естафеті на 2,5 км зуміла вибороти українська команда.

ІА "Вголос": НОВИНИ