Телеканал NТА переміг у конкурсі на отримання ліцензії цифрового ефірного мовлення у Львові – Т2.

“Трохи несподіване, але справедливе і очікуване для нас, рішення Нацради. Впродовж останніх років Телеканал НТА впевнено завойовує аудиторію, створює потрібний і цікавий контент, швидко реагує на виклики сьогодення, і добре, що на це є запит. Дякую всій команді”, – написала у Facebook керівник «NТА-Незалежне телевізійне агентство» Наталія Струк.

Зазначимо, що телеканал NТА 23 роки на телевізійному ринку.

З осені 2019 -го року мовить під оновленим логотипом –“Пряма мова Львова”. Гасло, яке відображає концептуальний напрямок телеканалу, близькість до місцевої аудиторії, максимум прямого ефіру та стрімів з найважливіших подій.

Також телеканал NТА має найбільший майданчик Західної України для політичних дискусій.

Найпопулярніше та найрейтинговіше – суспільно-політичне ток-шоу “Говорить Великий Львів”. У прямому ефірі політики, політичні діячі, авторитетні експерти обговорюють найактуальніші та найгостріші теми, які турбують українців.

Разом з львів’янами, чиновниками та політиками про головні проблеми міста говорять у прямому ефірі “Народне Толк-Шоу”. Це – про людей і для людей.

Змови, викриття мільйонних збитків, махінацій посадовців, зловживання владою –  все це щотижня у проєкті журналістських розслідувань.

А також інтерв’ю – “Акценти Юркевич”,  “Без гриму з Марією Шиманською”, “Говорить Великий Львів”.

Перший просвітницький інтелектуальний телеконкурс “НОВА ГЕНЕРАЦІЯ”. Студію розгорнули у головній залі вишу імені Івана Франка. А учасники – зі всієї України.

Випробування, успіхи, падіння та сльози радості у соціально-пізнавальному реаліті-шоу “Золоті стажери”.

Зазначимо, що NTА мовить зі Львова на цілу Україну виключно українською.

У телеканалу понад десятки проєктів власного виробництва. Це унікальний та близький контент.

Телеканал щомісяця переглядають більше 13, 5 мільйонів глядачів на різних платформах.

ІА "Вголос": НОВИНИ