Астрологи розповіли, представниці яких імен є зрадливими.

Про це  пише today.ua.

Катерина

Жінка, що має таке ім’я, вибирає собі в партнери сильних чоловіків, які можуть захистити, допомогти і взяти на себе левову частку проблем. Катерини – сильні особистості, тому знайти такого ж чоловіка їм досить важко. З цієї причини вони вступають в нові відносини, змінюють супутників, як рукавички. Так продовжується до тих пір, поки носительки цього імені не зупинять свій вибір на комусь підходящому, отже, зради є нормою.

Наталя

Ці імена наділяють своїх власниць складним характером. Наталі з усіх сил намагаються зробити своє життя таким, яким вони хочуть його бачити. Саме тому вони часто міняють все навколо себе, і це стосується не тільки навколишнього простору, але і чоловіків. На зради такі жінки йдуть у тому випадку, якщо їх постійні партнери більше не вписуються в уявлення про ідеальне життя. При цьому Наталі просто обожнюють фліртувати.

Алла

Вони страшенні егоїстки. Небайдужі до протилежної статі, рідко зважають на чужі почуття, через що ведуть себе так, як їм хочеться. Алли не керуються громадськими нормами, люблять увагу до своїх персон, і, якщо не отримують її від своїх партнерів, то легко йдуть на зраду. Такими вчинками ці жінки зміцнюються у власній значущості.

Марія

Марії надто вразливі. У звичайних обставинах вони – хороші дружини та господині, але варто тільки їм відчути байдужість з боку коханої людини або почути неприємні слова, як вони тут же шукають об’єкт, за допомогою якого здійснюють помсту у вигляді зради. Маші, які повністю впевнені у своїх супутниках, ніколи не роблять настільки необачних вчинків.

Юлія

Юлії – егоїстки, навколо яких завжди в’ється безліч шанувальників. Такі жінки прагнуть до комфорту, і, якщо його не отримують, йдуть на зраду. Відмова від власних інтересів заради своєї коханої людини для носительок цього імені – справжні тортури. У таких випадках вони будуть зраджувати, не замислюючись про наслідки.

ІА "Вголос": НОВИНИ