Після інтерв'ю із так званою «експрокуроркою» Криму Наталією Поклонською та ексватажком «ДНР» Ігорем Гіркіним усім в Україні стало зрозуміло, що журналіст Дмитро Гордон є агентом російських спецслужб.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив очільник Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомир Мельничук.

«Позиція Гордона не витримує жодної критики. Він говорить, що це інтерв'ю якесь унікальне, але Гіркін такі ж інтерв'ю роздавав ледь не щодня! Він говорить, що це доказова база, але для чого він тоді залив її у Ютуб і популяризує пропаганду сепаратизму?! Зараз усім стало зрозуміло, хто такий Гордон. Стало очевидно, що це агентура ФСБ, яка викрила себе в Україні», - зазначив Мельничук.

Крім того, націоналіст нагадав, як Гордон впродовж тривалого часу поливав брудом ВО «Свобода»:

«Гордон, будучи депутатом Київської міської ради теперішнього скликання, демонстративно склад депутатський мандат через позицію »Свободи", яка ініціювала перейменування Московського проспекту у Києві на проспект Степана Бандери. Він у кожному своєму інтерв'ю намагався дискредитувати нашу політичну силу, поливав брудом і партію, і її Голову. Це (заяви Гордона про націоналістів, - ред.) одна з тих цеглинок, яка в кінцевому результаті спонукає людей допускати думку, що націоналісти роблять щось «не те». Для мене ж позиція цієї людини є абсолютно зрозумілою. І слава Богу, що нарешті по всій Україні ці його примітивні схемки стали абсолютно очевидними".

ІА "Вголос": НОВИНИ