В Україні було ліквідовано чергового високопоставленого офіцера окупаційної армії рф. Українські воїни знищили заступника командира 39 вертолітного полку Віктора Пахольського.

Окупант із Саратовської області перетворився на «хорошого росіянина» у перший тиждень липня.

Про це пише офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.

Заступник командира 39 вертолітного полку, підполковник Пахольський Віктор зробив «крок доброї волі» – офіційно денацифікувався та демілітаризувався", – зазначив український військовослужбовець.

 


Загибель Пахольського, а разом із ним – ще одного окупанта з Пугачівського району Саратовської області, такого собі Олександра Телятнікова, підтвердила місцева влада. Про їхню «денацифікацію» повідомив тимчасовий виконувач обов'язків губернатора Роман Бусаргін.

Олександр Миколайович та Віктор Ігорович були справжніми патріотами. Вони герої, які назавжди залишаться для нас усіх прикладом мужності та відваги, вірності своєму обов'язку. Висловлюю найглибші співчуття сім'ям загиблих. Їхній подвиг ми ніколи не забудемо", – виступив із завченою заявою Бусаргін.

Нагадаємо, за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 50-річному громадянину України в публічних закликах до вчинення дій, з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку.

ІА "Вголос": НОВИНИ