За минулу добу на півдні ЗСУ виконали понад 160 вогневих завдань: знищено міномет, човни ДРГ окупантів тощо.

Українські військові знищили на Кінбурнській косі (Миколаївська обл.) реактивну систему залпового вогню «Град» російських окупантів, повідомляє оперативне командування «Південь».

«За минулу добу нашими ракетно-артилерійськими та авіаційними підрозділами виконано понад 160 вогневих завдань. За результатами бойової роботи в зоні відповідальності ворожі підрозділи зменшено на 13 рашистів. На Кінбурнській косі підтверджено ліквідацію ворожої реактивної системи залпового вогню »Град«, на лівобережжі - пускової установки ЗРК С-300», - йдеться у повідомленні.

Крім того, знищено склад з боєприпасами в районі Нової Каховки (Херсонщина), два безпілотних розвідники, два моторних човни, які були підготовлені до використання ворожими діверсійно-розвідувальними групами. Також знищено артилерійський радіолокаційний комплекс, 120-мм міномет і автомобільну техніку.

Наразі Кінбурнська коса залишається «сірою зоною» на півдні країни: її не контролює ні Україна, ні Росія. Будь-які спроби ворога осісти на цій території закінчуються фіаско.

ІА "Вголос": НОВИНИ