Ліквідовано багато бойовиків з бригади, покровителем якої є ватажок «ДНР» Денис Пушилін.

Про це повідомляє "Bihus.Info".

Кілька місяців розслідувачі проекту натрапили на базу бригади «П'ятнашка» та передали дані про неї українським воїнам. Зокрема, журналістів зацікавили похорони трьох осіб, що відбулися 12 липня в «ДНР». На церемонії прощання виступили ватажок терористів «ДНР» Денис Пушилін та заступник глави адміністрації президента РФ Володимира Путіна Сергій Кірієнко.

Окупанти запевняли, що загиблі - «прості волонтери, які ніколи не тримали в руках зброю». Однак журналісти з'ясували, що ліквідовані - бойовики бригади «П'ятнашка», покровителем якої є Пушилін.

Журналісти проаналізували акаунти ліквідованих окупантів із «П'ятнашкі» у соціальних мережах, а згодом натрапили на відео Кукушкіна, який часто навідувався до терористів. Після ретельного аналізу розслідувачі дізналися про точні координати бази.

Усі дані про базу «П'ятнашки» розслідувачі передали ЗСУ, а ті розгромили лігво терористів Пушиліна, а також склади боєприпасів.

Нагадаємо, в Україні можуть розширити список чоловіків, які підпадають під мобілізацію, додавши до нього осіб з інвалідністю третьої групи.

ІА "Вголос": НОВИНИ