Збройні сили України стримують ворога на межі Луганщини та Донеччини і не дають перерізати автошлях Бахмут – Лисичанськ.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Ми стримуємо ворога на межі Луганщини та Донеччини – окупанти несуть значні втрати, у чому зізнаються самі. Вчора росіяни хотіли просунутися до Донеччини, перерізати автошлях Бахмут – Лисичанськ, що пролягає повз Білогорівку, але знов доповісти своєму керівництву їм нічого. Під тиском наших бійців ворог змушений був відійти», - написав очільник ОВА.

Він додав, що окупанти щодня отримують наказ просуватися далі, але не завжди його виконують через значні втрати особового складу.

Про це, за словами Гайдая, зізнаються і полонені, і ті, хто спілкується з населенням у Лисичанську та Сєвєродонецьку.

«Так, сил і засобів в них на порядок більше, але українська армія краще підготовлена та вмотивована. З’явиться більше далекобійної зброї – перевага ворога в особовому складі буде нівельована», – зазначив Гайдай.

Тільки за час штурму Лисичанська у ворога тисячі загиблих і поранених. Поступово дається взнаки окупанту і несвоєчасне підвезення боєприпасів – завдяки влучності наших бійців, які за останні два тижні знищили кілька складів на окупованій території. Один із них днями палав у Кадіївці.

Читайте також:

На Дніпропетровщині ворог вдарив по Широківській громаді

На Слов’янському напрямку ЗСУ відбили штурм ворога

Українська авіація завдала ударів по опорних пунктах ворога

ІА "Вголос": НОВИНИ