Сили оборони України на Донецькому напрямку відбили деякі позиції ворога і зараз облаштовують їх для ведення оборонних дій.

Про це повідомив речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський в ефірі інформаційного телемарафону. «Ворог здійснює наступальні дії в районі Авдіївки, Мар'їнки та Карлівки. За минулу добу він здійснив 30 штурмових дій, сьогодні вночі - 10 штурмових дій», - сказав спікер.

Речник зазначив, що всі наступальні дії ворога відбувалися без підтримки техніки, лише в одному випадку супротивник застосував два танки. «Завдяки злагодженим та вмілим діям наших захисників на Донецькому напрямку ворог відступив з деяких позицій, і зараз ми облаштовуємо ці позиції для ведення оборонних дій», - сказав він.

За його словами, вже з'явилася інформація про появу «вагнерівців» в районі Авдіївки, але поки що вона не підтверджується.

Також Дмитрашківський розповів, що у районі Верхньоторецького ворог проводить накопичення техніки, тому є вірогідність, що саме там окупанти спробують здійснити нові атаки.

ІА "Вголос": НОВИНИ