У зоні проведення операції Об'єднаних сил українські військові упродовж доби знищили російський зенітний ракетний комплекс, танк і ворожий склад з боєприпасами.

Про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці.

Зазначається, що за добу на Донецькому та Луганському напрямках військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил успішно відбили 9 атак ворога.

«Українські захисники знищили один зенітний ракетний комплекс росіян, ворожий танк та артилерійську  систему, 10 одиниць броньованої, по дві одиниці спеціальної інженерної та автомобільної техніки противника, а також ворожий склад з боєприпасами», - йдеться у повідомленні

Підрозділи протиповітряної оборони на сході України збили крилату ракету та три безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10».

Як писав «Вголос», Віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що гуманітарний коридор з Маріуполясьогодні не спрацював.

Також ми зазначали, що російські окупанти контролюють 80% Луганської області. Загарбники не планують зупинятися на досягнутому і будуть рухатися вглиб території України.

ІА "Вголос": НОВИНИ