Збройні Сили України завдали ударів по скупченню техніки ворога на Херсонщині. Техніка рф, включно з командно-штабними машинами, була знищена у Даріївці та Новій Маячці Херсонської області.

Про це повідомив у Фейсбуці радник голови Херсонської обласної військової адміністрації, депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Учора близько 22-ї години ЗСУ накрили орків у Новій Маячці. Там окупанти в приміщенні колишнього дитячого санаторію облаштували собі штаб і казарми. Яких уже нема. Чекаємо на офіційний підрахунок мертвих росіян», - написав Хлань.

Також завдано удару по складі боєприпасів російських окупантів в окупованій Кадіївці на Луганщині. Про це повідомив радник глави Офісу президента України Олексій Арестович.

«Дар'ївка, Херсонська область: ураження скупчення військової техніки. Нова Маячка, Херсонська область: техніка супротивника, у т.ч. командно-штабні машини», - перерахував втрати ворога Арестович.

Додамо, ЗСУ знову підвезли «бавовну» в окуповану Кадіївку на Луганщині.

Нагадаємо, суд наклав арешт на майно народного депутата Олексія Ковальова, якого підозрюють у державній зраді і співпраці з окупантами. Його самого суд теж вирішив арештувати.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ