На Запоріжжі та Херсонщині минулої доби для окупантів було спекотно. ЗСУ завдали ударів по понтонній переправі рашистів через Дніпро, збили їхній гелікоптер та «мінуснули» 2 ЗРК.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу.

Сили оборони України днями завдали ударів по понтонній та паромній переправах противника через річку Дніпро в Херсонській області. Загальні втрати ворога уточнюються.

Підтверджено знищення зенітного ракетного комплексу С-300 в районі міста Токмак, а також ураження ворожих позицій в районах населених пунктів Гуляйполе та Оріхів Запорізької області.

«Авіація Сил оборони протягом доби завдала 17 ударів по місцях розташування ворога. Підтверджено ураження 4 опорних пунктів, 11 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 2 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили один гелікоптер та 2 БпЛА ворога», - йдеться в повідомленні.

Ракетні війська і артилерія ЗСУ уразили 2 пункти управління, 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, один зенітний ракетний комплекс, а також мостову та понтонну переправи окупантів.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ