Повітряні сили Збройних сил України за минулу добу уразили сім ворожих цілей.

Про це командування ПС ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Так, за даними командування, Повітряні сили знищили чотири російські літаки, один безпілотний літальний апарат і дві крилаті ракети ворога.

 «30 березня 2022 року Повітряні Сили Збройних Сил України знищили 7 повітряних цілей російських окупантів: 4 літаки, 1 БпЛА (ОТР), 2 крилаті ракети», - йдеться у повідомленні.

Як писав «Вголос», у Львові кіберполіція викрила жінку, яка за схемою псевдооренди ошукала родину з Ірпеня. Про це повідомляє Національна поліція України. Фігурантка «здавала» неіснуючі квартири тим, хто намагався врятуватися від війни. Отримавши передплату, зловмисниця змінювала номер телефону та припиняла зв’язок з громадянами.

Також ми повідомляли, що 30 березня, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом США Джо Байденом, яка тривала годину. Про це український лідер повідомив на офіційній сторінці у твіттер.Відомо, що Зеленський і Байден під час розмови обговорили низку питань. Це, зокрема, посилення санкцій проти росії та допомога США Україні під час війни.

ІА "Вголос": НОВИНИ