Українська армія знищила стільки російської військової техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн, і можливості ЗСУ зростають.

Про це зазначив міністр оборони Олексій Резніков у на сторінці у Facebook

"Наша армія вже знищила тисячі окупантів. І стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн.Можливості наших Збройних Сил зростають, надходить допомога. На багатьох ділянках блискуче себе проявили бійці тероборони.Наші повітряні аси вже стали легендами. Десантники, піхота, артилерія – усі доводять, що українці – найкращі", – написав Рєзніков.
Міністр наголосив, що уже 168 годин, цілий тиждень Україна дає відсіч російським окупантам.
"Ніхто. Усвідомте це. Ніхто. Ні в Росії, ні на Заході не вірив, що ми протримаємося тиждень. Ніхто. Єдині, хто вірив – це ми з вами. Дві третини українців до 24 лютого були впевнені, що у випадку повномасштабного вторгнення Росії ми вистоїмо. Сьогодні таких – майже 90%.. Це результат героїзму наших захисників і захисниць. Це результат професійних дій нашого командування. Це самовідданість кожного з вас", – запевняє Рєзніков.
За його словами, наші медики, рятувальники, комунальники, залізничники, журналісти, фінансисти тримають свій фронт. Країна не зупинилася і бореться. Міністр відзначив голів військово-цивільних адміністрацій та мерів, які сьогодні на передовій. Він підкреслив, що Чернігів, Суми, Конотоп, Харків, Маріуполь, Херсон, Миколаїв – це форпости Європи. 
"Російські окупанти злякалися ганебної поразки і почали вчиняти злочини проти людяності. Вони обстрілюють лікарні, вбивають жінок та дітей. Це вже не армія – це звичайні боягузи і терористи. Попереду ще багато випробувань. Буде кров, сльози, біль. Але зараз як ніколи у нас є усі підстави бути впевненим у собі. І у тих, хто поряд", – наголосив він.
Нагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Рєзніков звернувся до українців та російських матерів. Він запевнив, що за декілька днів інтервенції в Україні буде знищено стільки ж російських військових, як за дві чеченські війни
 

ІА "Вголос": НОВИНИ