Українські артилеристи завдали прицільних ударів по колоні окупантів, яка перевозила боєприпаси та паливно-мастильні матеріали. Рух машин вдалося зупинити, а кілька одиниць техніки були знищені.

Про успішний обстріл російських окупантів розповів прес-центр Командування Десантно-штурмовими військами ЗСУ на своїй офіційній сторінці у Facebook.

На відео зафіксовано, як воїни артилерійського підрозділу Десантно-штурмових військ ЗС України знищили ворожу колону Камазів «під зав’язку запаковану» боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами. Маючи точні координати, артилерія десантників філігранно нанесла вогневе ураження та спалила вщент тилову техніку російських окупантів", — написали в Генштабі.

На місці ударів виникла сильна пожежа, найімовірніше — через обстріл цистерн і боєкомплектів. Вцілілі машини припинили рух, адже окупанти, швидше за все, злякалися ударів артилеристів ДШВ і втекли.

Нагадаємо, вранці, 24 червня, в тимчасово окупованому Херсоні підірвали авто проросійського активіста Дмитра Савлученка. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ