У столиці невідомі пограбували 42-річного чоловіка, який ніс додому сумку з грошима. Зловмисників було троє.

Інцидент стався біля ТРЦ River Mall, що в Дарницькому районі Києва. Перед нападом чоловік обміняв велику кількість коштів у нелегальному обміннику.

Грабіжники очікували на жертву біля під’їзду, в якому мешкає чоловік. Про це пише «Оглядач».

Постраждалий залишив машину орієнтовно за 70 метрів від входу в багатоповерховий будинок. Раптово з іншої автівки вистрибнули троє зловмисників у масках. Вони повалили чоловіка на асфальт, побили та відібрали сумку.

За попередньою інформацією, нападники викрали 1 мільйон 900 тисяч гривень. Це кошти за продаж двох автомобілів. Останнє авто постраждалий продав кілька днів назад.

Офіційно жертва нападників ніде не працює. Чоловік вирішив обміняти долари на гривні. Після того, як вартість долара «впаде», він планував знову придбати американську валюту, щоб заробити на різниці. Але щось сталося не так…

Обмін валюти відбувався на вул. Великій Васильківській, 44. Чоловік поїхав туди за домовленістю, а оголошення про обмін на вигідних умовах знайшов у мережі.

Злочинці втекли на темно-зеленій «Інфініті». За пограбування їм загрожує до 13 років ув’язнення.

Як писав «Вголос», у Львові рецидивіст побив власників квартири і «виніс» гроші та прикраси. Раніше судимого 39-річного чоловіка вдалося затримати. Невдовзі йому оберуть запобіжний захід.

ІА "Вголос": НОВИНИ