Мати 12 дітей Брітні Черч (Britni Church) з Арканзас-Сіті, штат Арканзас, заявила, що не впевнена в тому, що більше не буде народжувати.

Про це повідомляє The Sun.

Черч народила свою першу дитину, 15-річного Крізмана (Crizman), в 16 років. Вона вийшла заміж за батька хлопчика, і в шлюбі народилися ще четверо дітей. Після розлучення американка завагітніла шостою дитиною, восьмирічної Джесалін (Jesalyn).

У 2014 році жінка зустріла свого другого чоловіка Кріса (Chris) і народила ще шість дітей. Наймолодша донька, Ровин (Rowyn), з'явилася на світ у липні.

32-річна американка веде аккаунт в TikTok і регулярно викладає відео, в яких розповідає про життя своєї великої родини і відповідає на запитання передплатників.

Вона поділилася з ними новиною про народження Ровін. Користувачі поцікавилися, чи планує жінка заводити більше дітей. Тоді Черч записала ролик, в якому повідомила, що, швидше за все, новонароджена дочка - її остання дитина, але вона не впевнена в цьому на 100 відсотків.

Більшість коментаторів позитивно поставилися до її відповіді, але кілька людей порадили жінці зупинитися. Один з них написав: «Зупинись!». Інший запитав, чи збирається Черч користуватися контрацептивами. А хтось просто додав: «Земля вмирає».

Брітні вже неодноразово доводилося захищати свій виводок. Раніше вона  сказала CafeMom, що вони «такі ж, як усі» після того, як її критикували за її величезну родину.

Черч розповіла, що вони з чоловіком витрачають 230 фунтів стерлінгів на продукти в тиждень, п'ять пачок кукурудзяних пластівців, 66 пакетів молока і 600 підгузників.

Читайте також на сайті ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ