Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які є дуже мстивими та не пробачають образ.

Про це пише «Оглядач». 

Овен

Овни – найбільш образливі та найбільш мстиві знаки Зодіаку. У них низька самооцінка, вони сумніваються в собі, а, значить, сумніваються і в партнері. Тому представники цього знака в кожному слові можуть бачити підступ, часто підозрюють в зрадах, чекають на них. Постійні образи та спроби помститися стануть просто щоденною рутиною і зведуть в могилу будь-яку розсудливу людину.

Лев

Навколишні можуть й не знати, що Леви затаїли на них образу, злість. Здається, що для цього навіть немає ніяких причин. Але через будь-яку дрібниці, з будь-якого незначного приводу представники цього знака зможуть роздути з мухи слона. Причому вони не будуть влаштовувати розбірки, намагатися обговорити ситуацію з тим, кого вважають своїм ворогом, а будуть нишком готувати витончену помсту. Причому у Левів не можна отримати прощення – поки вони не помстяться, то не заспокояться.

Скорпіон

Скорпіони – справжні профі по частині мстивості. Тут всі засоби хороші, починаючи від брудних пліток і закінчуючи мало не шантажем. Їх хлібом не годуй, тільки дай комусь помститися. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, намагаються завжди бути в курсі всього, що відбувається навколо них, щоб потім при потребі вміло скористатися своєю інформацією.

ІА "Вголос": НОВИНИ