О 18:40 розпочнеться прямий ефір проекту «Говорить Великий Львів»

Чому росія здійснила обмін полоненими саме в день оголошення мобілізації? Що це може означати? Про це дискутуємо у проєкті «Говорить Великий Львів». Ексклюзивне інтерв'ю із політичний діячем, офіцером полку «Азов», Юрієм Михальчишиним.

Нагадаємо, сьогодні вночі відбувся обмін полоненими між Україною та росією. Україна отримала 215 вояків, серед яких багато офіцерів та захисників «Азовсталі» у Маріуполі. росії ж віддали Віктора Медведчука і 55 військових рф. Як заявив голова офісу президента Андрій Єрмак, усього з полону визволили 215 військовослужбовців, з них 108 бійців «Азову». Серед звільнених - 124 офіцери. Окремо Єрмак зазначив про визволення Героя України Дениса Прокопенка (Редиса), Сергія Волинського (Волину), Святослава Паламара (Калини), Олега Хоменка, Дениса Шлегу, Героя України Євгена Бову. Саме вони до кінця війни будуть під протекцією Ердогана. Який план путіна? Чи таки будуть псевдореферендуми, які окупанти мають намір провести з 23 по 27 вересня? На них мешканці Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей добровільно-примусово голосуватимуть про приєднання до росії захоплених територій. Навіщо рф Херсонщина та Запорізька область? росія змушує Україну до перемовин чи веде свій хитрий план? Адже ж сама не може розібратись із своєю мобілізацією. путін оголошує, а росіяни протестують… Вже сьогодні інтерв’ю у «Говорить Великий Львів» - політичний діяч, офіцер полку «Азов», народний депутат України VII скликання (2012–2014) Юрій Михальчишин.

До чого призведе мобілізація рф? Чи змінить це ситуацію на фронті? Чи можлива громадянська війна в росії? Про це та більше говоритимуть у студії нашого проєкту після закінчення інтерв’ю. Усе найважливіше – 22 вересня у «Говорить Великий Львів». Майданчик, де отримають слово і будуть почуті абсолютно всі. В ефірі телеканалу НТА, а також у соцмережах. «Говорить Великий Львів» - інформаційна тероборона України. Якщо у вас є запитання до нашого гостя, просимо залишати їх у коментарях у наших соцмережах: тг-каналі Говорить Великий Львів, та сторінках Говорить Великий Львів - у фейсбуці і ютубі.

ІА "Вголос": НОВИНИ