Одного із мешканців української столиці обурила антисанітарія у київському супермаркеті.

Неприємний інцидент своїй сторінці у Facebook описав киянин Роман Семисал.

«Сьогодні вчетверте за півроку бачив, як робітник «Сільпо» в ТРЦ «Район» (Лаврухіна, 6) бере м'ясо голою рукою, без латексної рукавички!», - обурився чоловік. Проте повідомив, що до його зауваження працівник прислухався: вибачився та одягнув рукавичку. «Все обійшлося без хамства і кривих усмішок... Але це четвертий випадок!», - уточнив Роман Семисал.

Киянин також розповів: розмовляв з адміністраторами цього магазину, навіть двічі писав скаргу у відповідній книзі магазину. Телефонував на гарячу лінію мережі. Також вказував прізвища відповідних працівників-порушників.

«Мені передзвонювали, запевняли, що провели відповідні бесіди з персоналом, винесли догану, що всі робітники проінструктовані щодо правил гігієни під розпис... І що? - додав Роман Семисал - Сьогодні адміністраторка теж обіцяла мені, що винних покарають...».

Також він зазначив: «Шановні співвітчизники, давайте вже поважати себе та інших, чесно робити свою роботу. А якщо не подобається робота, то треба йти з неї, шукати іншу, а не гидити там, де працюєш і живеш... і в усіх бідах звинувачувати Порошенка!»

Як писав «Вголос», у харківському супермаркеті побилися жінки.

Також у Києві охоронці супермаркету добряче побили покупців (відео).

ІА "Вголос": НОВИНИ