Стилісти розказали, який одяг буде модним восени та взимку 2021 року.

Про це пише ТСН.

Відтінки, принти і матеріали

Головним кольором сезону, безумовно, є фіолетовий. Серед інших популярних відтінків — рудуваті і охристі тони, а також темно-зелений. Любителькам богемного стилю варто спробувати носити фіолетові речі з рудувато-охристими, а тим, хто віддає перевагу елегантності, — поєднувати фіолетовий із рожевим.

В сфері принтів зараз лідирує Пейслі (він же «турецький огірок»), причому як у великому, так і в дрібному форматі. Цієї зими знову повертаються в моду квіткові візерунки, а також гібридні мотиви, які поєднують зображення квітів з імітацією шкіри тварин.

Що стосується матеріалів, не можна не відзначити наростальну популярність чорної шкіри (зокрема, велика кількість повністю шкіряних нарядів). Інша тенденція: вишукані тканини, такі як шовк, оксамит, атлас і мереживо, в новому сезоні часто використовуються для створення повсякденних образів.

Основні тренди

Одним із поширених елементів крою зараз є широкі, структуровані плечі. На перший план виходить тенденція «джипсет» — свіжа варіація на тему богеми і бохо.

Також є запит жіночний байкерський стиль, що поєднує в собі витончені речі з елементами одягу мотоциклістів. Загалом новий сезон обіцяє бути елегантним і витонченим, на відміну від минулих, що запам'яталися переважанням вуличного та спортивного стилів.

Серед стабільних трендів, які продовжують мати успіх, — об'ємні і просторі рукави, а також вишукана версія рок-н-рольного стилю.

Головні речі

Цієї осені неможливо обійтися без блейзера. Купіть модель з широкими плечима і структурованим кроєм. До такого піджака відмінно підійдуть джинси і блузка з бантом. А якщо знадобиться вечірнє вбрання, підберіть до блейзеру мереживну майку і штани — або обтислі, або просторі і з драпуванням.

Іншим must have сезону є джинси кльош в стилі 70-х — практична і універсальна річ, яка давно завоювала серця багатьох модниць. Крім того, зараз обов'язково варто купити елегантний елемент верхнього одягу — наприклад, пальто зі щільної тканини або коротку приталену куртку. До речі, вони стануть прекрасним доповненням до розкльошених джинсів.

Взуття та аксесуари

У цей момент найбільш актуальне взуття на низьких підборах, включаючи дербі, мокасини і туфлі з пряжками. Втім, звичні човники на шпильках теж не здають позицій. Що стосується кросівок, тут спостерігаються вінтажні віяння, що супроводжуються перевиданням класичних моделей минулих десятиліть. А з приходом зими головним взуттєвим трендом стануть чоботи з квадратним носком.

ІА "Вголос": НОВИНИ