Про це він написав на своїй сторінці у «Facebook».

«Інтернет-простором «блукає» інформація про чоловіків, одягнутих у камуфляжну форму, які намагалися потрапити у приміщення однієї із львівських шкіл. Доповідаю, що ситуація відбувалася так: випадковий перехожий повідомив працівників міліції про сторонніх осіб на території школи №91. Правоохоронці, а це був піший наряд працівників міліції, які патрулювали поруч, обійшли територію поблизу школи», – написав Зюбаненко.

За його словами, не виявивши жодної сторонньої особи біля навчального закладу, правоохоронці, щоб переконатися, що ситуація насправді безпечна, поспілкувалися з охоронцем навчального закладу. Він, своєю чергою, підтвердив, що в школі та поблизу все спокійно.

«Жодних звернень з цього приводу до Шевченківського райвідділу міліції не надходило. До охорони громадського порядку у Львові ми залучаємо і додаткові сили, а це не завжди особи в міліцейському однострої – люди в камуфльованому одязі також патрулюють вулиці», – додав Зюбаненко.

Як писав «Вголос», 25 січня близько 22:00 до школи №91 Львова підійшло четверо чоловіків у камуфляжі, які, назвавшись працівниками міліції, попросили сторожа відчинити двері та впустити їх у приміщення школи для огляду.

У відповідь на прохання сторож сказав, що спершу зобов'язаний зателефонувати директору школи. Однак, почувши це, чоловіки відразу пішли. 

Додамо, міське управління освіти Львова видало наказ «Про посилення заходів безпеки у навчальних закладах м. Львова».

ІА "Вголос": НОВИНИ