У середу, 20 жовтня, у Львові змінять тролейбусні та один трамвайний маршрут.

Через проведення ремонтних громадський транспорт тимчасово курсуватиме по-новому.

Про це інформує управління транспорту Львівської міської ради.

У відомстві розповіли, що відновлює роботу тролейбус № 29. Тролейбуси їхатимуть від Аеропорту по вул. Любінській – Окружній – Кульпарківській – біля Привокзального ринку – до Університету та в зворотному напрямку.

Через реконструкцію тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Володимира Великого, змінять маршрути тролейбусів №22 та 23, а №23а не курсуватиме упродовж 14 днів.

Маршрут №22 – Автовокзал – вул. Володимира Великого – Кульпарківська – Університет – Городоцька – ст. Скнилів – Ряшівська – Виговського – Наукова – Автовокзал.

Маршрут №23 – вул. Хуторівка – вул. Ш. Руставелі.

Як зазначили в управлінні транспорту, тролейбуси №22 і 29 курсуватимуть за новими маршрутами до відкриття проїзду на перехресті вулиць Героїв УПА і Антоновича з вул. Бандери.
Також відбулися зміни в маршруті трамвая №4. Він курсуватиме по вул. Вернадського – Підвальній – Підзамче – Миколайчука та в зворотному напрямку.

Зміни зробили для того, щоб покращити транспортне сполучення мешканців району вулиці Миколайчука.

Як писав «Вголос», поліція у Львові провела рейд магазинами та кафе щодо дотримання карантинних обмежень (відео).

Також ми повідомляли, що 18 жовтня патрульні зі Львова Володимир Півовар та Антон Гончар допомогли врятувати людину. У 38-річної жінки відкрилася сильна кровотеча.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ