Сьогодні, 24 кітня, у матчах 23 туру чемпіонату України з футболу перші три матчі закінчилися з однаковим результатом - 3-0 ! 

З таким розгромним рахунком, як повідомляв учора «Вголос» команда з Винників «Рух» на виїзді у Харкові обіграла «Мапіуполь». А вже нині ковалівський «Колос» вперше у своїй історії розгромив полтавську «Ворсклу», наздогнавши її у турнірній таблиці.

Тепер в обидвох команд по 37 очок і вони продовжують боротьбу за зону єврокубків, займаючи 4-е і 5-е місця. 

Ще один результат 3-0 зафіксовано сьогодні у матчі «Дніпра-1» із ужгородським «Минаєм», який із 18-а очками залишився на останній сходинці у таблиці. Нагадаємо, що команда «Рух» має 20 очок. 

У ці хвилини відбувається матч «Львів» - «Десна». Клуб зі Львова, маючи 21 очко, наразі виграє у середині другого тайму з рахунком 1-0. На 70 хвилині «Десна» не реалізувала пенальті, який відбив воротар «Львова».

Натомість «Десна» також із 36-а очками претендує на участь у єврокубках. Але для цього клуб з Чернігова має перемагати «Львів». В іншому випадку «Десна» залишиться після матчу на шостому місці. 

Гра «Львів»-«Десна» так і закінчилася перемогою господарів -1-0 (третя перемога поспіль !) 

«Львів» набрав 24 очки і піднявся на дев'яте місце у таблиці, «Десна» - шоста.

Додамо, що завтра київське «Динамо» зіграє з «Інгульцем», який є сусідом «Руху». В обидвох команд по 20 очок. Вірогідно, що «Динамо» захоче перемогти «Інгулець», щоб достроково оформити чемпіонство.

Фото СК Дніпро-1

Читайте також...

 

ІА "Вголос": НОВИНИ