Про це повідомили на сайті Львівської міської ради.

«Ми взяли на себе зобов’язання з 1 вересня відновити роботу трамваїв на вул. Личаківській. Основні будівельні роботи виконано, і вже 28 серпня ми розпочали проводити пробну обкатку трамваїв по новій колії. Маємо ще кілька днів, щоб все випробувати, при необхідності поправити певні речі, щоб з 1 вересня все працювало стабільно і надійно. До цього часу плануємо випробувати усі модифікацій трамваїв, які у нас є, щоб на маршруті № 2 міг курсувати будь-який склад трамвайних вагонів», — розповів Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Також чиновник зазначив, що технічні роботи ускладнюються через те, що львів’яни залишають свої автомобілі припаркованими на трамвайних рейках.

«Оскільки обкатка ще триватиме, також проводитимуться певні технічні роботи на колії, просимо мешканців не запарковувати трамвайну колію».

Нагадаємо, що 25 березня 2017 року розпочався капітальний ремонт на вул. Личаківській, через що був змінений рух трамваїв та маршруток по місту.

ІА "Вголос": НОВИНИ