Про це в інтерв'ю «Громадському» сказав прокурор Руслан Кравченко, який представляє сторону обвинувачення в справі про держзраду.

«Я вважаю, що правоохоронні органи повинні зробити все, щоб це рішення виконувалося», - сказав прокурор.

Відповідаючи на уточнююче запитання, Кравченко пояснив механізм виконання рішення: «Можливо, створити підрозділ на кшталт Моссаду, наприклад. Щоб спецназівці проникли на територію РФ і доставили його в Україну».

Нагадаємо, 16 серпня суд у справі про держзраду Януковича оголосив перерву на місяць. Прокурори ж просять для Януковича 15 років позбавлення волі.

Як відомо, 30 липня Оболонський райсуд Києва переніс судові дебати у справі про державну зраду Віктора Януковича через неявку адвокатів.

Відтак, 31 липня, суд надав Януковичу безкоштовного адвоката й оголосив перерву до 10 ранку 1 серпня.

Однак, 1 серпня нові адвокати зчинили сварку і покинули засідання.

Нагадаємо, що Оболонський районний суд Києва скасував допит свідків і перейшов до судових дебатів у справі колишнього президента Віктора Януковича, звинуваченого в державній зраді. 

Як писав «Вголос», Янукович також подав на Луценка до суду. У реєстрі вказано, що суд розгляне позов про захист ділової репутації і заперечення недостовірної інформації, в якому Янукович звинувачує Генпрокурора України в образі честі і гідності.

ІА "Вголос": НОВИНИ