З десяти заступників міських голів з найвищими зарплатами по всій Україні половину складають чиновники ЛМР.

Про це повідомляє аналітичний портал «Слово і діло».


"Так, бізнес-омбудсмен Кіраль (заступник Садового) за пів року 2021-го заробив 636 150, 40 грн. Це – абсолютний рекорд серед заступників мерів українських облцентрів", - зауважують аналітики порталу. 

 

На другому та третьому місцях серед рекордсменів за зарплатами після Сергія Кріля також представники команди міського голови Львова. Заступниця з питань ЖКГ Ірина Маруняк лише за перші пів року 2021-го заробила 619,2 тис. грн заробітної платі. Своєю чергою заступниця з гуманітарних питань Галина Слічна отримала 610,2 тис. грн заробітної платні.

Інфографіка: "Слово і Діло"



5 місце в рейтингу займає заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач. За 6 місяців 2021-го року його заробітна платня на цій посаді, разом з усіма доплатами склала 492,5 тис. грн.  Нагадаємо, саме він опікується питаннями агломерації та поєднаних до Львова громад. Про ситуацію  з громадами Львівської МТГ, та чому їх розвиток фактично зупинено після приєднання до Львова, детальніше тут

Замикає рейтинг перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. За перші 6 місяців 2021-го року за роботу ЛМР він отримав 408,6 тис. грн. 


ІА "Вголос": НОВИНИ