Ворог продовжує зазнавати втрат. 20 квітня цього року, у центральну районну лікарню Новоайдару було доставлено чергову партію поранених військовослужбовців збройних сил російської федерації (близько 220 осіб) та понад 50 тіл загиблих загарбників.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Противник продовжує зазнавати втрат. За інформацією Генштабу, 20 квітня цього року, у центральну районну лікарню Новоайдару було доставлено чергову партію поранених військовослужбовців збройних сил російської федерації (близько 220 осіб) та понад 50 тіл загиблих загарбників», – йдеться у повідомленні.
Також зазначається, що на тимчасово зайнятих територіях ворог блокує  переміщення місцевого населення, здійснює руйнування об’єктів критичної інфраструктури та блокує доставки гуманітарних вантажів з території України. Є випадки розстрілів цивільного населення та волонтерів.
Нагадаємо, що на території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито десять атак російських окупантів, знищено шість танків, вісім одиниць броньованої та п’ятнадцять одиниць автомобільної техніки, чотири артилерійські системи.
А ще мінус дев’ять БПЛА, три літаки та три вертольоти.

ІА "Вголос": НОВИНИ