Незаконну діяльність з транспортування та збуту підакцизних товарів викрили оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно із працівниками Бюро економічної безпеки у Львівській області та співробітниками Управління кримінального аналізу поліції Львівщини за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Учора правоохоронці задокументували факт отримання фігурантом кримінального провадження підакцизних товарів у поштовому відділенні та провели обшук автомобіля.
 
Під час перевірки виявили та вилучили 5 000 пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку Республіки Молдова та 1 156 пачок без марок акцизного податку. Окрім того, серед вилученого 20 пляшок готової алкогольної продукції з акцизними марками з ознаками підробки, 40 літрів рідини з характерним запахом спирту та інші предмети, які можуть свідчити про незаконну діяльність.
 
Усю виявлену продукцію вилучено та передано на експертизу.
 
Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ст. 204 ККУ (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 
Читайте також у «Вголосі»: українець постачав росії комплектуючі до підводних човнів. 

ІА "Вголос": НОВИНИ